MÖSSLEIN

Romania

SERVICII

Mosslein ofera clientilor un serviciu de spalare a conductelor fara a folosi produse chimice sau metode mecanice.

Tehnologia Air Power

Comform reglementarilor in vigoare apa potabila apa potabila trebuie sa fie furnizata consumatorilor fara depasiri la parametri prevazuti de legislatie.

Datorita vechimii conductelor de transport , a biofilmului care se formeaza in conductele de apa si a depunerilor de minerale calitatea apei are de suferit.

Tehnologia Filter Active Clean ofera clientilor Mosslein prelungirea duratei de functionare a filtrelor din sistemele de tratare a apei si mentinerea acestora in parametrii maximi de functionare.

Metoda folosita de firma Mosslein se realizeaza folosind un mixt de produse chimice care se prepara in funtie de analiza prealabila a materialului fitrant . Produsele chimice se introduc direct in filtru fara a fi nevoie de mutarea materialului fiftrant . Solutiile chimice asigura indepartarea depunerilo de pe materialul filtrant si dezinfectia acestuia .

Acesata tehnologie se aplica conductelor de transport al apei potabile inainte de a fi puse in functiune sau in cazul contaminarii accidentale a acestora.

Pipe Activ Clean

Mosslein folseste o instalatie mobila cu care se introduce un dezinfectant in conducta de apa si in fuctie de dezinfectantul folosit si de dorintele clientului operatiunea poate dura 2-3 ore sau maxim 24 ore.
Dupa introducerea dezinfectantului in conducta se vor lua probe de apa pentru a se verifica eficacitatea lucrarii efectuate.

Oferim clientilor inhibitorul de coroziune Folmar care impiedica formarea biofilmului si a depunerilor de minerale in retea in acest fel stopand coroziunea ajutand operatorul de apa sa ofere clientilor o apa de calitate foarte buna in toata reteaua de distributie.

Aceasta tehnologie este usor de aplicat, nu necesita instalatii speciale, nu are nevoie de masuri speciale de protectie a muncii si protejeaza toata reteaua nu doar schimbatoarele de caldura.

Folmar este un inhibitor de coroziune care formeaza un film subtire pe placile schimbatoarelor de caldura, pe conducta care transporta apa calda la consumatori si pe contoare care nu se vor mai bloca.

Eco floculant pentru tratare apei.
Conține polisilicat de aluminiu din materii prime naturale

- capacitate superioară de floculare în adaos la coagulanți pe bază de aluminiu 

- eficient în cazul temperaturilor scăzute datorită conținutului de siliciu


- dozare simplă cu ajutorul unei pompe, nu necesită diluție

Sistem ultraperformant de întreținere a calității apei potabile.

MSP 2000 este de fapt un sistem de tratarea calitatii apei care poate fi potrivita pentru orice tip de sursa de apa fie ca este de suprafata fie ca este subterana. Functia lui nu este o simpla filtrare este un sistem complet. Tehnologia MSP 2000 este dezvoltata de compania germana Mosslein GmbH.

Îndepărtarea contaminantilor din instalatiile de apă potabilă

Mosslein folseste o instalatie mobila cu care se introduce un dezinfectant in conducta de apa si in fuctie de dezinfectantul folosit si de dorintele clientului operatiunea poate dura 2-3 ore sau maxim 24 ore.
Dupa introducerea dezinfectantului in conducta se vor lua probe de apa pentru a se verifica eficacitatea lucrarii efectuate.

Statiile pot fi la cerere dotate cu senzor si controler pentru masurarea in timp real a cantitatii de clor din apa si control asupra dozarii.

Clientii Nostri

Copyright © 2009 Mosslein Romania. All rights reserved.