MÖSSLEIN

Romania

DESPRE NOI

In competitia pentru controlul costurilor de intretinere a unei calitati superioare a apei potabile pentru consumator, firma noastra, Mösslein SRL România – Tehnologia Apei intra pe piata românească cu tehnologii noi şi soluţii unice, la standarde europene, pentru îmbunatatirea continua a calitatii apei potabile din zona residentiala. Tehnologiile inovative ale firmei noastre ofera mari beneficii uzinelor de apa cum ar fi reducerea drastica a folosirii clorului, care este vatamator si coroziv, eliminarea apei feruginoase de la robinetul consumatorului, reducerea la minimum a degradarii conductelor de apa, optimizarea cheltuielilor de întretinere, stoparea formarii filmului biologic in instalatiile aferente apei potabile si in final cresterea confidentei in retelele de apa.

Istoria firmei dateaza din 2007, imediat dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europena. Fondatorul firmei Theodor Palade din Canada in cooperare cu Gunter Mosslein (charman-Mosslein GbmH) au decis sa introduca in 2009 pentru prima data in Romania o companie care sa furnizeze independent de companiile de apa locale, servicii unice pentru ridicarea calitatii apei potabile la normele europene.

Apa potabilă este sursa noastră vitală de existenta, motiv pentru care calitatea ei nu poate fi compromisă. La ora actuală, pe glob se mai folosesc încă metodele tradiţionale de menţinerea calităţii apei potabile, care sînt depăşite si costisitoare.

In acest contex este general acceptat ca noile tehnologii sunt aşteptate cu interes pentru asigurarea unui standard ridicat al calitaţii apei potabile. In prezent, calitatea apei potabile care ajunge la utilizator, este substanţial diminuatã datorită depunerilor minerale, microorganismelor si bacteriilor din rezervoarele de apă, mediilor filtrante şi din sistemul urban de alimentare cu apă.

Consecinţele diminuarii calitaţii apei constau in pierderile de clor rezidual, acumulări de produse secundare (generate in urma procesului de dezinfecţie) si a turbiditaţii mãrite. Produsele pe bază de clor au fost şi sînt incă larg folosite pentru tratarea apei potabile din sistemul de distribuţie a apei potabile in ciuda faptului că acesta poate fi dăunător sanătăţii şi totodata este şi coroziv.

Mösslein vine pe piaţa românescă cu tehnologii noi şi unice pentru a oferi soluţii pentru menţinerea şi îmbunataţirea calitatii apei potabile ce ajunge la consumator.

Firma noastră vă poate oferi soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii apei potabile, bazate pe analiza prealabilă a compoziţiei acesteia. Dupa ce analizele au fost efectuate se pot stabili soluţiile optime, cît și tehnologiile aferente-atit mecanice cît și chimice – pentru rezolvarea problemelor găsite în urma analizelor. Acesta analiza se realizează de către personalul nostru tehnic din Germania sau Roumania, specializat in probleme de tratare a apei potabile (ingineri sau chimişti), la costuri competitive.

Palade Theodor

Presedinte/Fondator

Paladie Razvan

Director General

Paladie

Director Tehnic

Clientii Nostri

Copyright © 2009 Mosslein Romania. All rights reserved.